10 d’octubre 2014

Sense confrontació no hi ha independència

Veurem com acaba el serial del 9N i quants cadàvers polítics genera. Els massiu moviment independentista no només li ha generat un problema a Espanya, també la classe política catalana no sap com sortir-se'n. Els uns perquè saben que perden el govern i els altres perquè no volen fer-se càrrec d'una trista autonomia on l'aixeta dels diners la regula un senyor de Madrid. Diuen que Mas li va dir a en Junqueras durant la reunió a Palau: "posa't-hi tu llavors!". El republicà continua a l'oposició...
El més trist de tot plegat és que tots ells s'han acabat creient la seva pròpia farsa. Ens han volgut vendre una cosa sublim: negociarem la independència amb Espanya i estaran encantats amb la idea perquè els farem veure que és el millor per a ells. Era la forma naïf i tanoca de sortir d'un embolic provocat per centenars de milions de persones que sortien massivament i continuadament al carrer demanant la independència de Catalunya.
No volen ni sentir parlar de confrontació i de desafiament a Espanya perquè aquí s'ha imposat l'estil polític de la tieta. Tampoc dir alt i clar que no és que hàguem de saltar la legislació espanyola, és que l'hem de segrestar i executar abans de substituir-la per la del nou estat independent. Fer un nou estat, deia un dels pares de l'estat d'Israel, és fer una revolució. Hi estem disposats?
  

Llibre de presentació internacional

Llibre "Discursos a la nació"